Rabu, 02 Desember 2015

my 17th birthday

well hi everyone!
it's been a very long time i have'nt blogging. terakhir gue nge blog mungkin tahun lalu kayaknya haha sebenerya gue mulai blogging lagi kara ada tugas TIK dan suruh bikin blog and stuff, disaat itu juga gue baru inget gue punya blog. dan gue kira gue udah lepas dari beban tugas itu while my friends do their blogger task buttt pak sam aka mr. sam biar keren dia minta gue buat nge-update post blog gue. jadi ya mau gak mau gue tetep ngerjain haha

so back to the topic, today i want to post about my 17th birthday. my birthday was on 6 november, and today is 2nd december. agak basi ya tapi gapapa lah haha i can't tell my birthday was my sweet 17th i don't know why.
ulang tahun gue jatuh pada hari jumat, gue sengaja tuh tidur lebih cepet malam jumat nya karna takut temen gue ada yang dateng malem malem jadi biar kalo surprise gak fail haha tapi gak ada :| gue bangun seperti biasa jam setengah 6 karna jumatnya kan sekolah, seperti biasa setelah gue bangun tidur gue cek hp dan gak ada notification chat sama sekali which is ga ada yang ngucapin gue jam 12 udah sedih aja tuh gue lol akhirnya gue mencoba menghiraukan gue bangun, mandi, dandan, trus nyusun buku buat di bawa. eh pas gue buka lemari buku gue, TADAAA ada kado dan ada tulisannya "happy birthday cantik. semoga tambah cantik dan keterima di UI ya" it was from my mom. yea that was really unpredictable and really made my day. dan pada saat itu juga kakak gue masuk ke kamar bawa kue dan ada nyokap bokap juga.

this  is when my family gave me a little surprise
lanjut lagi, di sekolah biasa aja tuh ga ada yang ngerjain juga just like a normal day. temen-temen gue juga pada ngucapin tapi ya cuma "happy birthday az" sampe sepulang sekolah pun ga ada apa-apayang mencurigakan. sorenya gue ada jadwal les bimbel, pas pulang dari bimbel gue di suruh ke toko nyokap gue dulu di suruh makan dan nemenin dia makan juga sekalian. udah disini gue masih belum curiga sampe akhirnya nyokap gue minta gue jagain toko dulu dia mau pergi mau beliin makanan katanya, udah kan tuh gue percaya aja. setelah nyokap balik, gue pulang ke rumah, dia cuma pesen "dek makanan yang di bagasi nanti di taro di meja makan ya". jadi pas sampe rumah gue langsung buka bagasi dan gue disini udah mulai curiga, "kok nyokap beli fried chicken nya banyak banget emang siapa yang mau dateng". tapi  gue mencoba mengelak fikiran itu karna takut kecewa haha akhirnya gue masuk kerumah, dan disini kecurigaan gue makin bertambah karna keliatan cahaya remang gitu dari ventilasi kamar gue, gak biasanya kan tuh. dan begitu masuk kamar..............

i was so surprised, temen-temen gue udah nyiapin dekorasi dan mereka bawa kue and also they was singing happy birthday to me. i was so happy that day, eventhough sebagian temen gue gabisa dateng hehe and thankyou so much for the wishes, semoga semua do'a terkabul dan semoga di umur gue yang ke 17 gue bisa jadi orang yang lebih baik dari tahun kemarin and also i wish i can get into ui next year! doain ya semuaa

soo here's the pictures..
















this is when they prepared for the surprise
this is me with TSF

P.S: i have 3 cakes on my birthday lol :p



see ya next post<33

Kamis, 02 Januari 2014

2014!!!!

well happy new year everyone!! gue tau sekarang udah tanggal 2 dan gue ngucapin happy new year sekarang sangatlah basi wkwk tapi gapapa so happy new year awesome peoplee!
pernah gak lo mikir 365 hari yang lalu tepatnya lu udah ngapain aja? kayak misalnya "nilai mtk gue selama setahun kemarin masih jelek aja" dan kalo gue mikirnya gini "kenapa tahun kemarin gue pacaran sama orang yang salah dan gabisa moveon berbulan2" itu bener2 buang2 waktu-_- dan gue mikir juga "kenapa setahun kemarin gue masih aja males sholat dan males baca quran" wkwkwk honestly gue bukan orang yang taat2 banget sama agama tapi gue tau batasan yang gaboleh sama agama gue dan gue ga ngelakuinnya wkwk astaghfirullah ampuni hamba ya allahhh. dannnn sekarang udah page 2 of 365 dan gue mau tahun ini gue rajin sholat dan taat sama agama.
i just expect in 2014 is a good changes to myself, a good grade, longlife, healthy, more friend, more happiness, and long relationship with my boyfiriend. amen





see ya next post <33

Kamis, 20 Juni 2013

summertime of our lives


17 juni lalu pacar gue (cody simpson) ngeluarin video clip terbarunya yg judulnya SUMMERTIME OF OUR LIVES. and you know what? THAT IS SO PERFECTTTT!!

so here's the video:
and here's the lyrics:
Summertime Of Our Lives - Cody Simpson
Everyday at twilight 
When the sun turns red in the sky 
I think of you on that shoreline 
Brushing your hair from your eyes 
We were drawing our names on the wet sand 
And running away cause it’s like 

Wherever you are, no matter how far 
I promise that I won’t give up on you
They say other side means other lie
They couldn’t be further from the truth
Cause I’m in love with you
I’m still in love with you

Even if there is an ocean
Keeping your heart from mine
That doesn’t mean I’m not thinking
About you all the time
I’m counting the days till I see you,
And somewhere I know that you are too

Wherever you are, no matter how far
I promise that I won’t give up on you
They say the other side means other lie
They couldn’t be further from the truth
Cause I’m in love with you
I’m still in love with you
Oh oh oh

Summertime of our lives
Nothing has ever felt so right
Summertime of our lives
Even though, we had to say goodbye
I know when the world gets wrong
You’ll come back to me

Cause wherever you are, no matter how far
I promise that I won’t give up on you
They say the other side means other lie
They couldn’t be further from the truth

Wherever you are, no matter how far
I promise that I won’t give up on you
They say other side means other lie
They couldn’t be further from the truth
I’m in love with you
I’m still in love with you
I’m still in love with you
No oh oh
I’m still in love with you
I’m still in love with you babe
Oh oh, oh oh, oh oh. yeah
Oh oh, oh oh, uh uh
Uh uh, uh uh, uh uh
Uh uh, uh uh, uh oh
I’m still in love with you
I’m still in love
I’m still in love with you, oh babe
I’m still in love with you
I’m still in love with you, no oh
I’m in love with you
Uh oh, oh oh
I’m still in love with you
I’m still in love with you




see ya next post <33

Rabu, 20 Maret 2013

siblings❤

My sister taught me everything i really need to know.
"she is your mirror, shinning back at you with a world of possibilities. she's your witness, who see you at your worst and best, and loves you anyway. she's your partner in crime, your midnight companion, someone who knows when you are smiling, even in the dark. she's your teacher, your defense attorney, your personal press agent, even your shrink. somedays, she's the reason you wish you are an only child" -Barbara Alp



see ya next post <3


Selasa, 22 Januari 2013

haylor

did you hear about harry styles and taylor swift? this both videos is about haylor (harry -taylor) lol. check them out, and you will laughing so damn hard lol.

taylor swift - i knew you were trouble (parody) haylor

one direction - kiss you (parody) haylor break up

and watch the official videos too :)

i knew you were trouble by taylor swift

kiss you by one direction




see ya next post <3







Jumat, 28 Desember 2012

holiday

my holiday was sucks. but i love it.
more eating, more sleeping, and more online = holiday
unfortunately, my family and i was'nt have a plans to spend our holiday for vacation :( :(
but i spend my holiday to go out with my bestie. we're laughing so damn hard, sharing our problems, eating, freaking out, and many creepy things that we do.
i hate this holiday. but i love it. holiday it means you have no homework for a couple week. who's love it? everyone love it.

i really enjoy my holiday time. but in the other side, i just too bored to stay home, but i'm too lazy to go out.
and i think the time you enjoy wasting is not wasted.

and by the way, goodbye 2012 you made me cry, made me laugh, made me regret, made me awesome, you made me everything. i'll never forget about the happy or sad moment in 2012. and it's time to moving on from 2012 to 2013. and i think the past are the lessons.
enjoy your holiday and new year eve everyone!! :]x







Jumat, 14 Desember 2012

winter

december......... i guess winter is coming to your town.
unfortunately in indonesia winter is doesn't exist.
we just have dry season and rainy season... we're tropical country :]